Yorum yapılmamış

ESSİAD Yüksek İstişare Kurulu, Yönetim Kurulu, Dernek Üyeleri ve misafirlerinin katıldığı geleneksel Öğle Buluşması etkinliği 12 Ekim 2023 tarihinde Tepekule İş Merkezi C Katı Özel Günler Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik ESSİAD Yönetim Kurulu Can İŞBİLEN’in açılış konuşması ile başladı. Katılımcılara ESSİAD faaliyetleri yürütülen projeler hakkında bilgi veren ve gündeme ilişkin görüşlerini katılımcılar ile paylaşan Can İŞBİLEN’in konuşması sonrasında Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali KASALI söz aldı. Kasalı konuşmasında BASİFED faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi aktararak BASİFED çatısı altında faaliyet gösteren derneklerinin işbirliğinin geliştirilmesinin önemini vurguladı.

Daha sonra 2024 Yılı Ekonomide Yol Haritası konusunda konuşmasını gerçekleştiren BASİFED Başekonomisti C. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN söz alarak Türkiye’nin ekonomik büyümesi, sanayi üretimi, önümüzdeki dönemde ekonomik açıdan gelişimi hakkında görüşlerini paylaşarak sunum gerçekleştirdi. ESSİAD üyeleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. C. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN’in sunumu sonrasında etkinlik sona erdi.

Can İŞBİLEN – ESSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Mehmet Ali KASALI – BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. C. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN – BASİFED Başekonomisti