Yorum yapılmamış

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen UR-GE Projemiz kapsamında 07 Mart 2014 tarihinde Sayın Bekir CANSEVDİ’nin sunumları ile Hava İşleme Eğitimimiz gerçekleştirilmiştir.

İklimlendirme ve havalandırma sektöründeki proje mühendisleri, uygulama mühendisleri, işletme ve bakım konularında çalışan mühendislere yönelik olarak düzenlenen eğitimde; havalandırma tanımı, havalandırma esasları, hava akış prensipleri ve kanal tasarımı, mekanik ve elektronik filtreleme, fanlar, blowerlar, terminal üniteler, havalandırma tesisatı optimizasyonu konularında bilgi aktarılmıştır.

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen UR-GE Projemiz kapsamında, 29 Mart 2014 tarihinde ISKAV’dan Sayın Kadir İSA’nın sunumları ile Soğutma Yükü Hesabı Eğitimimiz gerçekleştirilmiştir.

Eğitimde soğutmanın temel esasları, devre elemanları, aksesuarları, soğuk depo projelendirme esasları, soğutma yükünü oluşturan ısı kazançları, soğutma yükü hesap tablosunun doldurulması, örnek proje çalışması ve proje verilerine göre yazılım kullanarak soğutma sisteminin analizi hakkında katılımcılarımıza bilgi aktarılmıştır.