13 Ağustos 2026 tarihinde, ESSİAD Muhasebe ve Finans Sorumlusu Elif KOÇYİĞİT ile Egem OSGB Az Tehlikeli İş Yerleri Yöneticisi ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Firdevs MECNUN’un katılımlarıyla iş sağlığı ve güvenliği kapsamında denetleme toplantısı gerçekleştirildi.
2026 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Planı kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, ESSİAD’a ait İSG dosyaları kapsamlı şekilde gözden geçirildi. Mevcut dokümanların güncelliği ve yürürlükteki mevzuata uygunluğu incelenerek gerekli düzenlemeler değerlendirildi.
Toplantı kapsamında ayrıca rutin İSG kontrolleri gerçekleştirilirken, mevcut uygulamaların etkinliği değerlendirildi. İç denetim süreçlerinin daha sistemli ve sürdürülebilir hale getirilmesi, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığının artırılması ve İSG uygulamalarının sürekli iyileştirilmesi doğrultusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

