Yorum yapılmamış

gelecek

ESSİAD’ın proje ortağı olduğu Sivil Toplum Diyaloğu – IV. Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu Hibe Programı kapsamında desteklenen Geleceğe Değer Katmak başlıklı projenin ilk toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi.

İzmir Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Associazione Tecnici Del Freddo (ATF) (İtalyan Soğutma Derneği) Genel Sekreteri Dr. Marco BUONI, LAMORO Kalkınma Ajansı Dr. Simone PORTA, Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan Ceyhan ÇİÇEK, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep TANSUĞ, Program Yönetim Birimi Başkanı H. İ. Murat ÇELİK, Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Uzmanı Hülya ULUSOY SUNGUR, Karma Danışmanlık’tan Fevzi DOĞU, Zobu Danışmanlık’tan Hakan ZOBU ile ESSİAD’ı temsilen Genel Sekreter Aylin GEL ve EHİS LAB Progelecek1je Koordinatörü Ayşegül Sever MENKÜ katıldı.

Proje ortakları olan Associazione Tecnici Del Freddo (ATF / İtalyan Soğutma Derneği), LAMORO Kalkınma Ajansı ve Derneğimizin yanı sıra Avrupa Birliği Bakanlık temsilcisi ve İzmir Kalkınma Ajansı yetkilerinin katıldığı toplantıda; İtalya Piedmont bölgesi ve EHİS kümesi; ATF ve ESSİAD ile birlikte ilgili bölgelerin Kalkınma Ajansları; LAMORO ve İZKA işbirliği ile Endüstriyel Havalandıırma İklimlendirme ve Soğutma sektörünün değer zinciri analizinin yapılacağı projede sektörün rekabet gücünü artıracak politikalar üretilip hayata geçirilmesi planlandı.

Basında yer alan haberler